Recreatiewoningen


Molecaten past de recreatiewoningen in Waterdunen zoveel mogelijk in het landschap in. Hierbij is natuurbeleving een belangrijke waarde. Binnen en buiten vloeien in elkaar over. Het geeft een gevoel van rust en ruimte midden in de natuur.

Slik en schor huis Molecaten
Artist impressie
 

Innovatief bouwen

Duurzaamheid is één van de belangrijkste sleutelwoorden bij de bouw van de recreatiewoningen. De woningen zijn modulair en demontabel. Dit betekent dat Molecaten snel en efficiënt kan bouwen en het milieu zo min mogelijk belast. De onderdelen van de woningen zijn inwisselbaar en nieuwe ontwikkelingen zijn hierdoor snel toe te passen.

Vallei huis Molecaten
Artist impressie

 

Ontwikkelen met duurzame systeemkeuzes

Eenvoud, comfort, gebruiksgemak en rendement zijn de sturende elementen voor het maken van duurzame systeemkeuzes. Molecaten streeft naar (her)gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en circulaire systemen met kleine kringlopen. Energiezuinige- en natuurlijke systemen verwarmen en koelen de recreatiewoningen. Verblijven in Waterdunen staat voor rust en ruimte midden in de natuur met duurzaamheid als uitgangspunt.

Voor meer informatie bezoek de website van Molecaten