Inloopbijeenkomst weer druk bezocht

Op 19 januari werd er, na een periode van stilte, weer een inloopbijeenkomst georganiseerd over het project Waterdunen. Niet alleen de mensen die in- en rond het gebied wonen bezochten de inloopbijeenkomst. Ook belangstellenden stapten even binnen.

 

 

​ ​​​​Zo’n 85 mensen bezochten de bijeenkomst die deze keer werd gehouden in MFC De Korre in Breskens. Het doel van deze avond was om inwoners, omwonenden en belangstellenden bij te praten en te informeren over de ontwikkelingen en vorderingen van het project Waterdunen.

 

De aannemers waren aanwezig om tekst en uitleg te geven over de werkzaamheden die op dit moment in het gebied plaatsvinden. De provinciale medewerkers vertelden aan de hand van foto's wat de verdere toekomstige werkzaamheden in het gebied zijn. Ook de vertegenwoordiging van de recreatieondernemer was aanwezig om vragen te beantwoorden evenals de gemeente Sluis. Waterschap Scheldestromen was aanwezig om vragen over de getijdenduiker en de kustversterking te beantwoorden en Het Zeeuwse Landschap, de beheerder van het toekomstig recreatieve gebied in Waterdunen, gaf uitleg over de nog aan te leggen faciliteiten in het gebied.  

 

 
 Er werd niet alleen informatie gegeven, maar ook onderling gingen de mensen het gesprek met elkaar aan over het project. Kortom: we kijken dan ook terug op een geslaagde avond!

 

 

 

​ ​​