Werkzaamheden


Werkzaamheden

De wandelroutes in Waterdunen zijn in december 2021 geopend. De wandelpaden in het westelijke deel van Waterdunen worden nog voorzien van een toplaag. De bovenste gele strooilaag kan pas worden aangebracht wanneer de buitentemperatuur hoger is dan 18 graden. Deze finishing touch wordt in het voorjaar uitgevoerd. Verder zullen er nog werkzaamheden plaatsvinden met betrekking tot de grondoverdacht aan stichting Het Zeeuwse Landschap, zoals het uitvoeren van kadastrale metingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het afgezette terrein. Benieuwd naar alle werkzaamheden die voorafgaand aan de opening van Waterdunen zijn uitgevoerd? Lees dan meer over de voltooide werkzaamheden.

Centraal punt voor uw klachten

Heeft u onverhoopt toch klachten in verband met werkzaamheden aan Waterdunen? Neem dan contact op met Melanie van Liere (projectcommunicatie Waterdunen), via telefoonnummer 06-18 99 55 79. U kunt ook een mail sturen mm.van.liere@zeeland.nl.

Werkzaamheden recreatiepark Molecaten

Provincie Zeeland heeft op 2 december 2021 de gronden aan Molecaten overgedragen, hiermee dragen ze ook daadwerkelijk het stokje over aan Molecaten wat betreft de aanleg van het recreatiepark. In het voorjaar van 2023 hoopt Molecaten de eerste gasten te kunnen ontvangen. Mensen met vragen over de werkzaamheden of de bouw van het park kunnen contact opnemen met Molecaten via e-mail (waterdunen@molecaten.nl) of telefoon (alg. nr. 038 444 64 55).